Despre noi

Live chat

Din 2004, oferim servicii profesionale de gazduire web atat pentru uz personal, cum ar fi un blog, pentru firme mici si mijlocii, cat si pentru afaceri online complexe, care necesita sisteme si tehnologii de ultima generatie (site-uri pentru companii si site-uri de continut). Stim ca in acest domeniu de activitate nu exista clientul sau compania tipica, de aceea propunem solutii flexibile, personalizate care ofera performanta si cel mai bun uptime chiar si in cele mai aglomerate perioade ale anului.

Atunci cand un client doreste dezvoltarea unui site, ii oferim libertatea de a alege pachetul potrivit care sa reflecte personalitatea, obiectivele si misiunea companiei, dar care, in acelasi timp sa ofere stabilitate si siguranta. Specialistii nostri monitorizeaza afacerea ta 24 de ore din 24 astfel incat, atunci cand apar unele probleme in functionalitatea site-ului, echipa noastra va dezvolta o solutie eficienta in cel mai scurt timp.

Distribuirea serverelor este un aspect important in strategia noastra de asigurare a stabilitatii si performantei unei afaceri. De aceea am ales cele mai sigure centre pentru servere atat din tara cat si din strainatate. Experienta de navigare a vizitatorilor site-ului ar trebui sa fie principala preocupare a antreprenorilor online, iar prin felul in care sunt distribuite serverele noastre atat in Europa (Romania – Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca – , Marea Britanie, Germania) si America de Nord contribuim la imbunatatirea acesteia.