Stocare date camere supraveghere

Camerele de supraveghere reprezinta o modalitate eficienta de a detine controlul asupra sigurantei afacerii tale si, mai ales a familiei. Fie ca vrei sa monitorizezi casa de vacanta de la mare sau sa urmaresti angajati chiar si atunci cand esti in concediu, camerele de surpaveghere reprezinta o solutie fiabila. Insa pentru a avea acces rapid la imaginile inregistrate in urma cu cateva luni sau chiar ani, trebuie sa alegi in pachet cu spatiu mare de stocare.

Familia si afacerea ta sunt predispuse pericolului in orice moment. De exemplu, ce se intampla daca un hot patrunde in casa ta, fura obiectele de valoare, iar inainte de a pleca distruge camera de supraveghere si impreuna cu aceasta, imaginile inregistrate? Cu serviciul nostru de stocare a datelor surprinse de camerele de supraveghere, imaginile inregistrate vor fi pastrate si vor putea fi accesate pana in momentul in care utilizatorul decide stergerea acestora.

Cum este posibil?
Simplu. Toate imaginile inregistrate de camera de supraveghere sunt trimise automat in Cloud, datele fiind in deplina siguranta.

De ce Cloud?
Pentru ca este un serviciu care poate fi accesat rapid, in orice moment, de pe orice dispozitiv (laptop, tableta sau smartphone). Odata ajunse in Cloud, datele sunt preluate de sisteme de siguranta de ultima generatie. Solutia pe care o propunem clientilor nostri ofera acces rapid, fara intarziere sau intreruperi la imaginile inregistrate.

Serviciul de stocare a datelor surprinse de camerele de supraveghere este creat special pentru a te ajuta sa protejezi persoanele importante din viata ta!